Lake Custom Fit fietsschoenen

Fietsschoenen op maat zijn niet alleen een oplossing voor mensen met oog voor detail of om je outfit perfect op elkaar af te stemmen. Ook voor mensen met twee verschillende voeten (lengte of breedte) is dit dé ideale oplossing.

De Lake Custom Fit fietsschoenen geven je voeten stabiliteit zoals geen ander. De meeste Lake Custom Fit fietsschoenen zijn uitgerust met Thermoform-technologie en het gepatenteerde meerlagig carbon zoolsysteem. Dankzij deze technologie is het carbon platform door middel van warmte volledig vervormbaar naar eigen wens. Het gepatenteerde meerlagige carbon zoolsysteem maakt het mogelijk om een extreem stijve zool van carbon te creëren. Dit zonder compromissen te hoeven sluiten op comfort. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Lake Custom Fit fietsschoen je hiel en het achterste deel van de voet volledig ondersteunt. Hoge prestaties en comfort voor je voeten verzekerd!

Het soepele kangoeroeleer van elke Lake Custom Fit fietsschoene is natuurlijk ademend en een absoluut lichtgewicht. De lederen toplaag neemt de vorm van de voet op natuurlijke wijze aan. Je voeten behouden dus steeds hun comfort tijdens de rit.

Alle Lake Custom Fit fietsschoenen zijn verkrijgbaar in twee of drie standaardkleuren. Daarnaast zijn er nog ongeveer 18 andere kleuren om uit te kiezen. Tot slot is het op aanvraag mogelijk om een patroon op het leer te laten drukken. De Lake fietsschoenen zijn beschikbaar in halve maten (bijvoorbeeld 38,5) en twee verschillende breedtes (standaard en breed). Lake gebruikt het BOA Closure system, met levenslange garantie, voor haar schoenen. Hierdoor elimineert de schoen op gemakkelijk afstelbare wijze alle drukpunten en hotspots tijdens het sluiten.

Aangepaste tekeningen

De graphics worden geprint met hoogwaardige inkt, levendige kleuren, scherpe lijnen en duurzaamheid. Het bedrukken van leer vormt echter wel een uitdaging beperkingen:

  • Alle ontwerpen moeten worden ingediend als vector PDF, EPS of Al;
  • Er is een limiet van 5 kleuren in je graphic;
  • Alle lettertypes moeten geschetst worden;
  • Bij alle afbeeldingen moet je de verschillende Pantone kleurnummers (PMS-kleuren) specifiëren;
  • Alle illustraties moeten origineel zijn of moeten de toestemming hebben van het auteursrecht;
  • De creatie van kunstwerken brengt extra kosten met zich mee.

Meerdere kleuren en materiaalopties

Indien geen van onze 20 voorraadkleuren aan je wensen voldoet, kunnen we een aangepaste kleur bestellen. Een aangepaste kleur brengt echter een extra doorlooptijd en bijhorende kosten met zich mee. Bij aangepaste kleuren moeten je de bijhorende Pantone kleurnummer (PMS-kleuren) specifiëren.

Lake Custom Fit fietsschoenen zijn verkrijgbaar in de modellen CX403, CX333, MX333 en TX223.

Wij helpen jou tijdens het kiezen

Bij Bike Power meten we je voeten en zoeken we samen de juiste maat. Wij maken de schoenen en zolen passend bij jouw voeten en zool en we kopiëren de schoenplaatjes naar je nieuwe schoenen.

AFSPRAAK MAKEN VOOR ADVIES EN FIETSSCHOENEN

Heb je een vraag over fietsschoenen?

Stel ze nu aan ons in dit formulier!

y83
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie